Laatste preek opname

"Wij willen enthousiaste volgelingen van Jezus zijn die mensen bij het hart van God de Vader brengen."

Agenda overzicht

Elke zondagochtend is er een dienst om 10:30 Locatie: Bethaniënstraat, 1-3  6826 TA Arnhem (wijk Presikhaaf)

CONTACTGEGEVENS      

Oase Arnhem   Bethaniënstraat 1 - 3   6826 TA Arnhem      info@oasearnhem.nl

Alle samenkomsten en activiteiten, tenzij anders wordt aangegeven, vinden op dit adres plaats.          


Oase Arnhem maakt deel uit van Rafael Nederland, een overkoepelend kerkgenootschap van verschillende gemeenten.

BANKGEGEVENS

Bankrekeningnummer NL65 INGB 0000 7331 40  Giften zijn fiscaal aftrekbaar

 © Oase Arnhem 2014

Laatste preek opname

zondag 24 juni 2018

10:30  Bart Groeneveld


             World Action

Oase Arnhem Oase Arnhem

Rilindja gemeente in Tirana, Albanië

Sinds najaar 2004 is Oase Arnhem in vriendschap verbonden met de Rilindja gemeente in Albanië's hoofdstad Tirana. Rilindja is één van de eerste evangelische gemeenten in Albanië, en is al meer dan 20 jaar actief in- en rondom Tirana. Onder leiding van het voorgangersechtpaar Tori en Nexhi Muca wordt iedere zondagmiddag een kerkdienst gehouden in het centrum van Tirana; deze diensten worden bezocht door studenten en gezinnen. Dila Ndoci is verantwoordelijk voor Rilindja's zustergemeente in Lapraka, een achterstandswijk aan de rand van Tirana. Het kerkgebouw in Lapraka wordt met name bezocht door de vrouwen uit de wijk, en is de gehele week geopend. Vanwege de grote armoede in Lapraka verzorgt Rilindja van maandag tot en met vrijdag een gratis warme maaltijd voor de vrouwen en kinderen van Lapraka. Oase werkt met Rilindja samen in de vorm van het organiseren van diverse bezoeken en projecten, waaronder de start van een multifunctioneel centrum, het verzorgen van programma's voor jeugd, kinderen en vrouwen, en laten transporten van goederen naar Albanië, en het aanbieden van geestelijke (na)zorg. Minimaal één keer per jaar wordt Rilindja bezocht door gemeenteleden uit Oase. Tori en Dila worden daarnaast ook financieel ondersteund door Oase, zodat ze zich fulltime kunnen richten op  het goede werk van Rilindja in en om Tirana.

Het Goede Nieuws

‘De Geest van de Heer rust op mij, want hij heeft mij gezalfd. Om aan armen het goede nieuws te brengen heeft hij mij gezonden, om aan gevangenen hun vrijlating bekend te maken en aan blinden het herstel van hun zicht, om onderdrukten hun vrijheid te geven

Lucas 4:18   Nieuwe Bijbel Vertaling


De familie Zelle werkzaam in Roemenië

Wij zijn Jorrit en Ellen Zelle en zijn in 2011 samen met onze zoon Levi, van inmiddels vijf jaar, vertrokken naar Roemenië om te werken voor Stichting Phoneo, een Nederlands/Roemeense christelijke zendingsorganisatie die uitreikt naar de allerarmste zigeunerfamilies in en rondom het plaatsje Reghin. Een jaar na ons vertrek is ons gezin uitgebreid met onze dochter Thirsa die in Roemenië geboren is …….


Stukje website Oase Arnhem aangepast voor web.pdf Oase Arnhem